Over mij

Edyta Bukna

Facebook

Volg Team Recruitment via Facebook

LinkedIn

Sluit je aan bij mijn netwerk via LinkedIn

Whatsapp

Neem contact op via Whatsapp of bel

Mijn verhaal

Mijn naam is Edyta Bukna, moeder van 3 kinderen en eigenaar van Team Recruitment, een recruitmentbureau voor banen in de techniek, productie en logistiek.

Sinds 1991 ben ik woonachtig in Nederland, ik verloor mijn hart aan de Nederlandse kust. Ik ben dan ook graag – naast mijn geweldig leuke baan – aan het struinen door duinen van Zandvoort. Het fotograferen van de flora en fauna van deze prachtige kustplaats vind ik fantastisch. En hoe bijzonder is het om ‘s-morgens de deur uit te stappen en damherten letterlijk voor je op de stoep te zien staan?

Ontstaan
In januari 2018 ontstond Team Recruitment. Na jaren gewerkt te hebben als recruiter, wilde ik mijn lang gekoesterde droom waarmaken en mijn eigen recruitmentbureau starten. Ik vind het een geweldig leuke uitdaging de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Het persoonlijk betrokken zijn bij elke stap in het proces. Een kandidaat zal niet op gesprek gaan voordat ik een face-to-face gesprek met hem of haar heb gevoerd. Ook de nazorg vind ik erg belangrijk.

Internationaal georiënteerd
Team Recruitment is internationaal georiënteerd. Mijn klantenbestand bestaat dan ook voor het merendeel uit Pools- of Engelstaligen. Omdat de Poolse taal mijn tweede moedertaal is, voelen Poolse klanten zich al snel vertrouwd bij mij.

Locatie
Om werk en privé goed te kunnen combineren werk ik online. Mijn klanten bestaan uit een groot aantal uiteenlopende (inter)nationale opdrachtgevers. Ik merk dat daar de verschuiving van een fysiek naar een online bedrijfsvoering ook steeds meer plaatsvindt. Naast dat ik (met name) online contact heb met klanten, ga ik ook geregeld bij hen langs. Fysiek of online, klantcontact is en blijft een prioriteit.

Contact
Graag nodig ik jou, of jouw bedrijf uit voor een vrijblijvende kennismaking met Team Recruitment. Bel of mail gerust.